Πακέτα διακοπών για όλους


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ

Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και να βουτήξετε στα ελληνικά και ιταλικά νερά με το βαθύ μπλε χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ειδικά πακέτα κατάδυσης που περιλαμβάνουν αρκετές καταδύσεις την ημέρα, για να εξερευνήσετε ναυάγια πλοίων που βυθίστηκαν κατά την διάρκεια ναυμαχιών ή λόγω καιρικών συνθηκών και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να βουτήξετε σε υποβρύχια φαράγγια, βράχια και υφάλους- μια εξαιρετική και αξέχαστη εμπειρία.

 

ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν να καταδυθούν, τώρα είναι καιρός να το τολμήσουν! Στο Σαν Πιέτρο, στo Crotone, στην Αλόννησο και στη Μεθώνη, υπάρχουν καθαρά και ρηχά νερά, ιδανικά για αρχάριους. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη μαγική εμπειρία της κατάδυσης βουτώντας από σκάφος ή απευθείας από την παραλία με συνεχή καθοδήγηση και παρουσία επαγγελματιών εκπαιδευτών. Ακόμη, θα λάβετε το πιστοποιητικό 'PADI Scuba Diver'  (πιστοποιητικό αυτοδύτη) μόλις ολοκληρώσετε τα μαθήματά σας!

 

ΓΙΑ ΔΥΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΥΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Αν θέλετε να απολαύσετε τη θάλασσα και να ανακαλύψετε τα υποβρύχια μυστικά, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα ναυάγια φορώντας μόνο τη μάσκα καταδύσεων και τον αναπνευστήρα. Δεν χρειάζεστε εξοπλισμό καταδύσεων, καθώς πολλές από τις υποβρύχιες περιοχές που θα επισκεφτείτε βρίσκονται σε ρηχά νερά. Εντυπωσιακές διαδρομές για ελεύθερους δύτες και δύτες με μάσκα και αναπνευστήρα θα σας οδηγήσουν στις αμέτρητες σπηλιές και τους υποθαλάσσιους βράχους, για να απολαύσετε την πολύχρωμη θαλάσσια ζωή της Μεσογείου.

 

ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗ

Φορέστε το σωσίβιο σας και λάβετε μέρος σε θαλάσσια σπορ, ιστιοπλοΐα ή θαλάσσιο σκι! Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως επισκέψεις στα εθνικά θαλάσσια πάρκα για να θαυμάσετε τα προστατευόμενα είδη χλωρίδας και πανίδας ή να κάνετε κρουαζιέρες γύρω από τα νησιά και τις όμορφες ακτές, να απολαύσετε τα μοναδικά τοπία και να κολυμπήσετε σε μοναδικές τοποθεσίες με μαγική ατμόσφαιρα μακριά από το πλήθος.

 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ & ΣΧΟΛΕΙΑ

Ένας ολόκληρος κόσμος περιπέτειας σας καλεί να περάσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας! Για τους εφήβους υπάρχει η δυνατότητα εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις να λάβουν το πιστοποιητικό δύτη "Junior PADI Scuba Diver". Θα βρείτε σίγουρα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας την  κατάλληλη δραστηριότητα για να διασκεδάσετε εξερευνώντας τα  υποβρύχια θαύματα!

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Για τους λάτρεις της ιστορίας με ειδικές ανάγκες που επιθυμούν να ανακαλύψουν την υποθαλάσσια ζωή και να εξερευνήσουν τα ναυάγια της κλασικής περιόδου με έναν απόλυτα ασφαλή και άνετο τρόπο, προτείνουμε μαγευτικές καταδύσεις που θα γεμίσουν με χαρά και προσμονή για την επόμενη. Όλες οι καταδύσεις πραγματοποιούνται με συνεχή παρουσία, επίβλεψη και βοήθεια από κατάλληλα εκπαιδευμένους επαγγελματίες εκπαιδευτές.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ

Συνδυασμός δύο προορισμών σε Ελλάδα ή Ιταλία με διάρκεια 7 ημέρες και συνδυασμός και των τεσσάρων προορισμών διάρκειας 14 ημερών.Thessaloniki: 85 Tsimiski Str, 7th floor, tel +30 2310 238025

Athens: 55-59 Karaiskaki Square Str Kolonou, tel +30 210 6927000
Co - founded by the EMFF programme of the European Union
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης